tiistai 18. huhtikuuta 2017

Banjot lentää

Vai miten se sanonta menikään? Erilaisia pääsiäisruokia, matkustelua ja eilen mahtollisesti selleriä sisältänyttä belgialaista pirun hyvää olutpataa niin tässä ollaan.

Muuten menee lähtöä valmistellessa. Kahden viikon päästä tulevat muuttomiehet ja pakkaavat maalliset murheet konttiin ja toivottavasti kohti Mombasaa. Sieltä lähtee lähtökohtaisesti kahdesti kuussa laiva, joka sitten lopulta poikkeaa myös Massawassa. Ins väestörekisteri siis. Aggregaattia, uusia patjoja, jääkaappia, pesukonetta jne hommaillaan. Pistetään siis nuo kodinkoneet uusiksi koska Asmaran varaosa & korjausskeneen ei ole niiden osalta kiinnostusta tutustua heti alkuun. Plus että uudemmat kalut saa sitten sen persona non gratan räpsähtäessä paremmin kaupaksi, hyvällä voitolla. Asmarassa pyynnit 5,5 kwa Hondan generaattorista on 4500 taalaa. Täältä saa Ryobin vastaavan kuudella sadalla eli eli.

Henkilökunta, talo ja auto saatiin vissiin eilen eteenpäin entisille aseveljille, taas. Niinhän se meni Malawistakin lähdettäessä. Pikkuisen on mutkaa matkassa Vilun ja Nälän matkustamisen suhteen. Eritrea kun meni ja teki sileen tymästi että näytti kikeiä eikun siis hommasivat radiotekniikkaa parhaasta Koreasta. Se palkittiin lisäsanktioilla ja nyt ei maahan saa tuoda lentorahtia, paitsi DHL ja ne eivät tee eläimiä. Nämä ovat kuitenkin määräyksiä, jotka voivat muuttua naps joten toivossa on hyvä elellä, lapamadonkin. Joka tapauksessahan haukut olisivat jääneet tänne eläinlääkärin koirahotelliin siksi aikaa kunnes Asmaran pääty tulee valmiiksi. Jos lentoluvat sitten järjestyvät niin allekirjoittanut tulee ja hakee piskit sitten täältä.

Jaaha. Jos menis vaikka sitten taas kirjastoon lukemaan...

Ugandasta voi sen verran jutella että se oli rouva presidentinrouva ja opetusministeri todennut jotta "Jumala haluaa M7: n JA hänen hallitsevan elinikäisinä". Mitäs siitä sitten niin.

Tässäkin blogissa aikanaan mainittu yliopistomimmi Stella Nyanzi on poliisin hallussa koska hän meni ja kutsui noita kahta pahoilla sanoilla. Voitte lukea niistä vaikka linkistä.

http://www.monitor.co.ug/OpEd/columnists/MuniiniMulera/-freedom--Stella-Nyanzi-researcher-citizens/878676-3893210-fd7mb8/index.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti