tiistai 17. tammikuuta 2017

Nations cup alkaa Kurkien osalta

UG kohtaa tänään Ghanan. Tuskinpa katson vaikka kick off onkin mukavasti meikäläisittäin 19:00.

Muuta maininnan arvoista... Asfalttiprinssin porukan lähtöön valmistautuessa on mennyt eli tavallaan U:n ehdoilla. No, kävin mä perjantaina saunassa, miestenvuorolla. Omien jatkokuvioiden setvintää myös. Mennäkö sosialistiseen diktatuuriin, orwelliläiseen kontrolliyhteiskuntaan vai vieläkö sitä jaksais olla maailmalla? Heh, läppä läppä... Eivätköhän nekin asiat selviä ajallaan ja vaihtoehtoja on, kotimaa mukaanluettuna. Mol.fi:n olen varoiksi kerran viikossa katsonut koska nyt alkaa olla se vuodenaika. Mitä ikinä sitten tapahtuukaan niin onni on se, että se jokin tulee olemaan päätös eikä pakko.

Ugandan hallitus antoi taannoin määräyksen joka kielsi "viinapussien" myynnin. Siis niiden yhden paukun vetoisten hömpsyjen. Nyt Gulun districtissä paikallishallinto on näyttänyt määräykselle keskisormea. Ei kuitenkaan niin että viinapussien myyntiä jatkettaisiin vaan siten, että "Se on loppu ny. Slut." meinaten jotta hallituksen antamaa siirtymäaikaakaan ei noudateta. Tämä menettely johti välittömiin takavarikkoihin ja nyt aluehallinnolla onkin varastoissaan 9*10*100ml*200 viinapussia eli 1800 litraa, annospusseissa.

Ai niin. Kun mä sanon "aluehallinto" niin tottakai mä tarkoitan poliisia. Gulussa on toki mittavia ongelmia nuorisorikollisuuden sun muun imppaamisen tiimoilta mutta khyyyllähän siellä on varmaan poliisienkin ihan mukava nyt partioida pikku kekkulissa, siis ilmaisessa sellaisessa.

Tuosta nuorisorikollisuudesta pitää sanoa vielä sen verran että demografia tekee tehtäväänsä. Kampalassa on mitä ilmeisimmin noussut nyt parilla jengillä trendiksi eräillä alueilla toivottoman possen kesken "Mitäs tehtäis? No jos vaikka tapettais.....toi"-meininki. Eli tietyillä alueilla ei enää edes ryöstömurhata koska saaliin perusteella voi jäädä kiinni. Koskee paikallisväestöä tämä.

Siellä oli kuulemma eilen ollut A2 tai jossain muusa propagandaohjelmassa juttua UG:n ja Suomen kehitysapu-jutskista. Taisi olla metsänhoito vs. karjatalous-case. En sano muuta kuin "Suo siellä jne." koska viljeltyinä/laidunnettuina nuo metsämaat olisivat väestön - ja karjan kasvun myötä tulleet hyvin todennäköisesti tyhjiin kalutuksi. Näin kun on tuolla cattle beltillä tupannut käymään. Isommassa kuvassa metsäproggis on siis hyvä homma.

Kun ei mulla mitään asiaa enempää ole niin lätkin muutaman kuvan:

 Alkaa olla rajut kelit lenkillä Tessalle kun onhan se jo melkein 11. Koska enää ei siis juosta, ainakaan näillä lämmöillä (rapia 30 joka päivä), on repussa nykyään lisäpainona kymmenisen litraa vettä. Siitä saa viilennettyä sitten tuota taistelupariakin.
 Onnee ny si vielä Pikku Kakkosellekin.

 Pupujussikat, pupujussikat. Niin lystikkäitä on.
 Oli taas päivänavaustakin.
 Saunaa ja miljöötä.

 Tehtiin myös ihan perus-nuotiomakkaraa. Tai bratwurstia toi on. Jälkkäriksi paahdettua marshmellowta. Mikäs siinä oli Tapsaa kuunnellessa.


Lotinalla on kyökissä usein oma R2D2 hönkimässä. Tulee muuten liikaa hikeä sapuskoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti