sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Halipatsuippa

 "Ei. Tietenkään meidän sotilaamme eivät ole raiskanneet ketään Keski-Afrikan Tasavallassa. Ja jos olisivatkin niin emme me koittaisi sitä salailla." "Herra Makereren professori, Makereren yliopiston varakanslerina minun on nyt sanottava että josko ette enää dokaisi niin paljon duunissa. Olemme tästä jutelleet jo kahdesti aiemmin kun Teillä tuppaavat jäädä nuo työnne tekemäti."
Sitten oli vielä juttua että finanssiministeriössä eivät kaikki ole vieläkään oikein vakuuttuneita Bank of Ugandan poikien briljantista ideasta valtion oman setelipainokoneen hommaamiseksi. UG siis painattaa setelinsä jossain lännessä ja arvatenkin näin ollen IMF:llä sun muilla länsiviskaaleilla on aivan liian paljon tietoa UG:ssä liikkeelle lasketun valuutan määrästä. Lagarde itse asiassa kävi kylässä tällä viikolla ja varoitti paikallista pomomiestä liiallisesta velkaantumisesta.

Finanssiministeriössä on ilmiselvästi rasistisia elementtejä koskapa siellä epäillään edelleen ugandalaisten kykyä huolehtia rahanpainantaan liittyvistä fiskaalisista- ja turvallisuusaspekteista. Ilahduttavasti näiden kahden instanssin välillä on kuitenkin ollut havaittavissa merkkejä konsensuksen saavuttamisesta, BOU:n ehdotuksen pohjalta.

Jos/kun painotalo Ugandaan tulee, annan korkeintaan kaksi vuotta de facto dollaritalouteen siirtymiselle.
 Namboole.

Oltiin Jinjassa pitkä viikonloppu koska NRM on ollut vallassa taas yhden vuoden lisää. Eläköön 26. Tammikuuta eli Vapautuksen päivä eli Kampalan valtaus vuonna 1986!




 Arvatkaa oliko pakko mennä keekoilemaan tuon kyltin taakse?
 Niili menee alussaan aika haipakkata. 10 heppaiset perämoottori näyttivät olevan kovilla vastavirtaan nujutessaan.
Tirppoja.Ok, toinen oli pied kingfisher. Sen touhuja oli mukava katsella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti