perjantai 16. marraskuuta 2018

Bandera Eritrea

liehuu tänään joka puolella kaupunkia.

Se meni nimittäin YK poistamaan Ertsilän pakotteet tuossa tiistaina. Alunperin nuo pakotteet tulivat siitä, että Eritrea meni ja tuki omassa Somalian proxy-sodassaan jengiä, josta sittemmin kasvoi Al Shabaab. Kelju säkä kävi siinä. Sinänsä aiheestahan nuo pakotteet aikanaan tulivat mutta niissä oli se vääryys ettei niitä paiskottu Etiopiankin niskaan. Se taas kertoo Etiopian merkityksestä alueelle... Samoin kuin siitä kiertäen kertoo nyt tämä sanction liftkin.


Mitäs ne pakotteet sitten olivat? No, asetuontikieltoa, matkustuskieltoja ja varojen jäädyttämistä. Eli ei mitään siviilipuolta koskevaa. Tosin Eritreassa ei oikein ole tuota siviilipuolta.

Nyt täällä sitten juhlitaan. Presidentin virallisella palatsilla tuossa naapurissa oli eilen oikein mojovan näköiset kinkerit. Kas kun kaikki menneet vaikeudet ovat olleet noiden sanktioiden syytä, koko Afrikan sarven alueella. Peltoreita pitää varmaan ruveta harkitsemaan koska talouden kasvun kohina tulee pauhaamaan kuin nousuun kiihdyttävä 747.

Tavan kansalaiset ovat kylläkin jo todenneet että "Kiinnosta kiviäkään, mitä väliä? Mikään ei muutu." Toden sanoakseni, kyllähän se hieman ihmeelliseltä tuntuu että asetuontikiellon purkua noin voimalllisesti juhlitaan perseaukisessa maassa. Että "Ttu jees, nyt saadaan taas tuoda murkulaa virallisestikin!"

Muuta: Käytiin Dahlakin saaristossa snorklaamassa, teltassa nukkumassa ja kuoppaan paskomassa. Koska irrerreri ei taaskaan suostu yhteistyöhön, jää teiltä ainakin tällä hetkellä kuvat näkemäti.
3 kommenttia:

 1. Sie ku noissa persestanioissa oot asustellu,ni miten siellä suhtaudutaa tähän "laajempaan käsitykseen seksuaalisuudesta"?
  Ottaako virkavalta tilanteen haltuun vai ihmettelee huuli pyöreänä hölmölän malliin.
  Mites paikalliset muuten suhtautuu puskatinderiin tai muuhun yllätykselliseen avioliiton täytäntöpanoon. Onko metodi:saunan takana on tilaa vai onko homma sovittavissa lehmällä vuohella tai jopolla.
  Meinaan vaan et pitä ruveta saamaan tietoa tänne hölmölään ennenkuin rupee oikeesti tapahtumaan.

  VastaaPoista
 2. Älä sitte vastaa,saatana. Homehdu sinne.

  VastaaPoista
 3. Kiitos toivotuksista. Soon hiukan vaikea vastata kun irrerrerri on säpissä kymmenisen päivää.

  Eritrealaiset ovat sen verran konservatiivista kansaa että noista jutuista ei oikein puhuta. Täkäläiset huor... kaupallisen seksin harjoittajat tosin ovat rekisteröityneitä ja heillä on oma "ammattiliittonsa".

  Noista muista maista ja heidän suhtautumisestaan lisääntymis-orgaanien luvattomaan käyttöönottoon löytyy sitten kyllä tästä blogista ja edellisestä tietoa jos osaa lukea.

  VastaaPoista