torstai 27. kesäkuuta 2019

12 vuotta

Tulee tänään täytten ja tänään se myös loppuu, ainakin tältä erää. Opettamiset jatkuvat syksyllä kotopuolessa. Ollaan tehty meinaan ratkaisu että tämä on koko porukalle viimeinen vuosi. Kesälomien jälkeen meikäläinen etujoukoissa muuttaa kämppää ja pakkeloi/maalailee seiniä ja loppujengi koirineen saapuu sitten joulupöytään. Välissä nähdään täällä tai jossain muualla.

Paljon on tapahtumia jäänyt tässä viime aikoina kirjoittamatta ja ensimmäistä kertaa ne ovat jääneet siksi että en ole välttämättä pitänyt turvallisena merkitä niitä muistiin. Tai siis olenhan minä ne merkinnyt ja jossain muualla jopa julkaissutkin. Jotta ähäpäs vaan kytät.

Kiitos kaikille lukijoille.

Festung Africa vaikenee.

8 kommenttia:

 1. Laitahan tänne niitä tyynynalusjuttuja kun ootte koko konkkaronkka täällä kotopuolessa, oon aina välillä käyny kurkkaamassa ja aatellu että jotain vastuullista mediaa taitaa olla ilmassa.

  VastaaPoista
 2. Harmi! Monta vuotta olen täällä käynyt kurkkimassa. Jospas joskus laittaisit tänne ne muistiin merkityt vaikkapa jälkijunassa.

  VastaaPoista
 3. Ois vielä aikaa paljastuksille. Tai pistä ees linkki.

  VastaaPoista
 4. Ok, saat armonaikaa kun armonaikaa eletään ;)

  VastaaPoista
 5. Höh, pyhät meni jo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutos suunnitelmissa, tai siis ei voikaan vielä... mutta ken etsii, se löytää. "Eritrea tulee olemaan taas osa Etiopiaa, jollain tähtäimellä. Kiinalaisten rahat eivät mene hukkaan koska Kiinalla on lainoissaan yleensä jotain kovaa vakuutena. Jos afrikkalainen ei maksa, Kiina on riittävän härski noudattamaan sopimusta. Afrikkalainen ei ymmärrä että kiinalainen ei ole kolonialismin häpeässä kieriskelevä mzungu. Afrikkalainen oppii vielä tämän."

   Poista
 6. Löyty joo, tänks.

  VastaaPoista