perjantai 8. joulukuuta 2017

Huippuhienoa

Internetkahvilan pitäjä tässä terve. "Työnantajani" värvää uutta väkeä ja niitä on pitänyt haastatella jne...

Hyvin menivät itsenäisyyskinkerit. Oli kaksi kynttilää ikkunalla ja kättelyäkin pystyttiin katsomaan. Autokin on eilen ajettu ulos kontista täällä Asmarassa. Saa nähdä koska siinä on kilvet ynnä emmeet done.

Hyvin vankan huhun mukaan meinaavat huomenna laittaa kiinni 288 erilaista liikeyritystä, muun muassa sen hotellin johon majoituimme tänne tullessamme. Pitäisi myös huomenna mennä pitämään heidän kokoustilaansa opettajille koulutusta mutta katsellaan. Parit baarit ja kaupat ovatkin jo saaneet järeät sinetit oviinsa. Viralliseksi syyksi on annettu kaikkea alkaen verojen maksamattomuudesta ja loppuen pankkitilin puutteeseen. Tuo pankkitilin puute on lystikäs selitys sillä eihän tässä maassa anneta pankkitiliä kaikille. Ja jos annetaankin, ei siltä saa nostaa rahaa ulos.

Nämä sulkemiset näyttäisivät koskettavan paikkoja, joilla on a) länsimaista tavaraa myynnissä, b) länsimaisia asiakkaita ja c) muutenkin liikaa "suosiota". Kas kun olemmehan me kalkkipojat ja -tytöt elävä jokapäiväinen muistutus siitä että jossakin on maa, jossa kaikki on toisinpäin ja Teräsmies saa siellä lentää selvinpäin.

On myös huhuja ja todistepohjaista väitettä myös sille, että Asmarasta olisi vesi loppu. Vain sairaalat saavat hallituksen tankkiautoista divetymonoksidiä. Viime vuonna voda oli finito tammikuussa. Meillä on kyllä tankki täynnä mutta meilläpä onkin paikallinen Paasitorni ihan naapurissa. Niidenkin ravinteli on muuten menossa sulki koska se ei ole hallituksen omistuksessa.

1 kommentti:

  1. I'll undertake a final wordsmithing and even blog post! FWIW, My organization is fresh to out-tasking such a issue, which means teaching all of us at getting the very best gains can participate in the primary 2-3 of the. https://imgur.com/a/XVX64t0 https://imgur.com/a/RUEuqfN https://imgur.com/a/ETUcSKO https://imgur.com/a/dQdVdUG https://imgur.com/a/WomNgI9 https://imgur.com/a/nDMSTOB https://imgur.com/a/6UQW47a

    VastaaPoista