tiistai 5. syyskuuta 2017

Mitähän ******* taas?

Horra Siti. Kai se joku Accord on, en tiedä. Semmoinen on nyt sitten tulossa, muovipussit penkeissä jne. Zigulia ja Mossea piti kuulemma hinkata suojeluskuntamanttelilla että... Millähän tätä?

 Juu. Aloittelen hommia ja olen tänään jo saikulla. Tai siis himassa koska U:lla on räkätauti ja Vaimo Johannesburgeilee. No, onnistuu se lukeminen kotisohvallakin.

Käytiin likkojen kanssa pyhänä Asmara Palace-hotellilla pitsalla ja leikkipaikalla. Ulkoallas näkyi olevan tyhjänä jne. Pitsa oli hyvää, premissit ysärit mutta siistit. Kävellä lompsuteltiin sitten takaisin kaupan kautta ja tultiin tähän. Tuo taustalla näkyvä tie on siis se meidän kävelemä, tultiin oikealta kulman takaa ja jatkettiin kuvasta ulos vasemmalle. Eli tämä on siis T-risteys.

Jos katsotte oikein tarkkaan, näette tuossa sähkötolpassa vihreän kaulapannan. Näette maassa myös karvaa sekä tuossa seinässä tummaa. Joo. Se on verta.

Eli siis kävellessämme ohi rupesin katsomaan että minkäs karvatakin siihen on joku unohtanut. Katsoin tarkemmin.

Kuvitelkaa tuota tolppaa vasten keskikokoinen koira, selkä päin tolppaa. Kuvitelkaa koiran kaikki neljä jalkaa rigor mortiksessa sojottamassa suorina. Kuvitelkaa koiran kurkku viillettynä auki kaularankaan asti ja sen pää retkottamassa melkein irtipoikki elukan rinnalla.

En jäänyt ottamaan kuvaa. Pääsin kyllä juttelemaan asiasta U:n kanssa joka näki sen. E. ei onneksi huomannut elukkaa kunnolla.

Ymmärrän että tässä maassa on tapahtunut ja tapahtuu ihmisillekin kamalia. Että mitä yhdestä koirasta? Sen vaan sanon että aika häiriintymisiä tämä meno taitaa saada aikaan. Kun ollaanhan me meinaan toukokuun lopussa nähty ne monotetut ja päällä hypityt koiranpennutkin. Minkälaiselle ihmiselle tulee mieleen rituaalimurhata viaton elukka noin?

P.S. Nykäskylässä olisi saanut pamppu laulaa ja maijan ovet käydä eilen oikein tosissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti